De beste professionele snijplank voor iedere thuischef

Een professionele snijplank is een essentieel gereedschap voor elke keuken. Het is een duurzaam, hygiënisch oppervlak voor het bereiden van voedsel dat niet bot wordt zoals houten planken. Professionele snijplanken zijn meestal gemaakt van HDPE-kunststof, dat niet poreus is, zodat het geen bacteriën en geuren herbergt. Ook blijven de randen beter behouden dan bij standaard kunststof snijplanken en zijn ze voorzien van antislipvoetjes om ze tijdens het hakken en snijden op hun plaats te houden. Veel professionele snijplanken hebben ook sapgaten om de afvloeiing van fruit en groenten op te vangen terwijl u ze snijdt. Al deze kenmerken maken het gemakkelijk om uw keukenwerkplek netjes en hygiënisch te houden tijdens het bereiden van maaltijden.

4 voordelen van het gebruik van een professionele snijplank

  1. Hygiënisch: Professionele snijplanken zijn gemaakt van HDPE plastic dat niet poreus is, zodat het geen bacteriën en geuren herbergt.
  2. Duurzaam: Professionele snijplanken zijn ontworpen om langer mee te gaan dan standaard plastic snijplanken, met randen die hun scherpte lang behouden.
  3. Antislipvoetjes: Veel professionele snijplanken hebben antislipvoetjes om ze op hun plaats te houden tijdens het hakken en snijden.
  4. Sapgaten: Met een sapgat kunt u de uitloop van fruit en groenten opvangen terwijl u ze snijdt, zodat u uw keuken netjes kunt houden bij het bereiden van maaltijden.

Tip van onze redactie

Als u een professionele snijplank kiest, ga dan op zoek naar een plank van HDPE-kunststof met antislipvoetjes en sapgaten. Dit zorgt ervoor dat uw snijplank duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden is. Houd ook rekening met de grootte van de plank die u nodig hebt voor uw keuken en kies er altijd een die goed op uw aanrecht past. Bewaar de snijplank op een droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht of warmtebronnen, zodat hij langer meegaat.

Wat is Flogs.nl nu eigenlijk?

Op Flogs.nl vind je alles over professionele producten. “Ja lekkere omschrijving, wat betekent dat nu dan?” Simpel, bijna alle producten die je kent komen in verschillende varianten. Goedkope tot dure, dus producten die je 1 of 2 keer kan gebruiken en daarna stuk gaan zijn vaak goedkopere, waarbij goedkoop misschien ook wel duurkoop is (Leestip: professionele dakventilator). Vaak heb je dus ook de professionele varianten die alleen bij speciaalzaken te koop zijn en niet voor consumenten toegankelijk is. Maar dan heb je Flogs.nl, wij helpen je met het vinden van de professionele varianten van allerlei soorten producten voor de beste prijs.

Heb je vragen, opmerkingen of advies over professionele snijplanken?

Reageer hieronder en laat het ons weten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *